Marvel kondigt officieel 'Captain America 4' aan met de makers van 'Falcon and the Winter Soldier'

Marvel kondigt officieel 'Captain America 4' aan met de makers van 'Falcon and the Winter Soldier'

Na het succes van Anthony Mackie als Falcon in The Falcon and the Winter Soldier (2021), mag hij nu mogelijk de hoofdrol spelen in zijn eigen Captain America-film. Marvel kondigt Captain America 4 officieel aan, met Falcon and the Winter Soldier-maker Malcolm Spellman en -schrijver Dalan Musson die terugkeren voor het script. Hoewel de rol van Mackie nog niet officieel is bevestigd, lijkt het er sterk op dat hij de hoofdrol op zich neemt.

Het nieuws komt niet al te onverwacht na de finale van The Falcon and the Winter Soldier die deze vrijdag in première ging op Disney+. Hoogstwaarschijnlijk volgt de vierde film de avonturen van Sam Wilson terwijl hij zijn nieuwe rol als de Star-Spangled Avenger op zich neemt in het Marvel-universum.

Ook maakt dit duidelijk waar de geruchten over een mogelijk tweede seizoen van de Marvel-serie over gingen. Kevin Feige maakte al duidelijk dat verschillende series in andere vormen, dan wel als film, zullen doorgaan. Dit blijkt dus het geval te zijn voor het verhaal van Sam Wilson.

Door fans werd nog stilletjes gehoopt dat Chris Evans eventueel zou terugkeren als Captain America, vooral toen hier sterke geruchten over klonken. Helaas ontkrachtte Marvel-baas Feige dit al snel nadat ook Evans op Twitter bevestigde dat hij van niets wist.

Ik antwoord zelden meer nee op iets omdat dingen me altijd verrassen met wat er gebeurt, maar dat gerucht werd, denk ik, vrij snel door de man zelf ontkracht.

Het is nog niet bekend wanneer Marvel Captain America 4 zal uitbrengen.

Beeld: Still 'The Falcon and the Winter Soldier' via Disney
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopCaptain America: The First Avenger (2011)The Falcon and the Winter Soldier (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws