Nieuw op Netflix: spannende horrorfilm 'The Curse of La Llorona'

Nieuw op Netflix: spannende horrorfilm 'The Curse of La Llorona'
24 april 2021 om 10:33

Fans van horrorfilms kunnen vanaf vandaag op Netflix terecht voor The Curse of La Llorona (2019), over de kwaadaardige entiteit La Llorona. De film is een spin-off van The Conjuring (2013) en de zesde film in het Conjuring-universum.

Na een raadselachtig geval van verwaarlozing van een kind te hebben onderzocht, begint de verontruste welzijnswerker en weduwe van twee, Anna Tate-Garcia, ijzingwekkende visioenen te zien van een huilende vrouw: La Llorona. Terwijl Anna zich steeds verder verdiept in dit bovennatuurlijke mysterie, wordt de machtige wurggreep van de kwaadaardige entiteit op haar kinderen, Samantha en Chris, steeds sterker, waardoor ze geen andere keuze heeft dan zich te wenden tot de voormalige priester Rafael Olvera. Nu zijn Anna en haar gezin verwikkeld in een verlammende eeuwenoude vloek. Kan Anna haar kinderen verdedigen tegen de vloek van La Llorona?

Bekijk hier de trailer van The Curse of La Llorona:

De film is geregisseerd door Michael Chaves, die binnenkort zijn volgende horrorfilm The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021) uitbrengt, het zevende deel in het Conjuring-universum.

The Curse of La Llorona is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk ook eens onze Top 100 beste horrorfilms op Netflix.

The Curse of La Llorona (2019)
5.3

The Curse of La Llorona (2019)

horror / mystery • Michael Chaves
Met Linda Cardellini en Patricia Velasquez
In het Los Angeles van de jaren 70 behoort de nacht toe aan La Llorona, een vrouw die ervan verdacht wordt haar kinderen in gevaar gebracht te hebben.
Beeld: Still 'The Curse of La Llorona' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Curse of La Llorona (2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws