Nieuw op Videoland: Elisabeth Moss in 'The Handmaid's Tale' seizoen 4

Nieuw op Videoland: Elisabeth Moss in 'The Handmaid's Tale' seizoen 4
30 april 2021 om 05:54

Op Videoland is het vierde seizoen van hitserie The Handmaid's Tale (2017– ) gestart. Vanaf vandaag kijk je naar de eerste paar afleveringen, met nu elke week een nieuwe aflevering om naar uit te kijken.

Aan het einde van seizoen 3 zagen we hoe June moest vechten voor haar leven nadat ze vele kinderen van Gilead had vrijgelaten. Dat leverde haar een kogel in haar schouder op, maar het was al wel duidelijk dat ze het zou overleven. In het nieuwe seizoen pakt June (Elisabeth Moss) de strijd weer op en komt ze voor nieuwe onverwachte en gevaarlijke obstakels te staan.

In de trailer is te zien hoe, als ze terugkeert naar Gilead, ze gemarteld kan worden en ze uiteindelijk haar leven riskeert. Seizoen 4 ziet er inmiddels uit als een post-apocalyptische serie, totaal verschillend van hoe de serie ooit startte. Daarnaast hint de trailer naar een reĂĽnie tussen June en haar vervreemde echtgenoot, Luke (O.T. Fagbenle). Het ziet er ook naar uit dat er een afrekening komt voor Serena Joy (Yvonne Strahovski), de vrouw van June's voormalige "commandant".

Bekijk hier de trailer van The Handmaid's Tale seizoen 4:

Gelukkig komt het verhaal nog niet tot een einde. The Handmaid's Tale is inmiddels ook verlengd met een vijfde seizoen, dat ergens in 2022 zal uitkomen.

De eerste twee afleveringen van The Handmaid's Tale seizoen 4 zijn vanaf vandaag te zien op Videoland. Elke vrijdag verschijnt de volgende aflevering online.

The Handmaid's Tale (2017– )
8.4

The Handmaid's Tale (2017– )

drama / sciencefiction • Bruce Miller
Met Elisabeth Moss en Max Minghella
In het voormalige Verenigde Staten, de Republiek Gilead, heerst in de nabije toekomst een theocratisch schrikbewind gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament waar alle rechten van vrouwen zijn afgeschaft.
Beeld: Still 'The Handmaid's Tale' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Videoland VOD-tips Videoland-tipsThe Handmaid's Tale (2017– )

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws