Mysterieuze Spaanse miniserie 'El inocente' vanaf vandaag te zien op Netflix

Mysterieuze Spaanse miniserie 'El inocente' vanaf vandaag te zien op Netflix
30 april 2021 om 07:48

Na het wereldwijde succes van de Spaanse serie La Casa de Papel (2017– ) en de Britse miniserie The Serpent (2021), combineert Netflix de twee succesvolle elementen tot een gloednieuwe Spaanse miniserie: El inocente (2021). De nieuwe misdaadserie is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Als Mateo op een nacht een gevecht probeert op te breken, eindigt de avond met een moord. Negen jaar later probeert hij opnieuw contact te leggen met zijn vrouw, Olivia. Maar een schokkend telefoontje van haar terwijl ze op zakenreis is, brengt Mateo van zijn stuk. Hij begint aan een hectische race om de waarheid te achterhalen en zijn onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken.

Bekijk hier de trailer van El inocente:

De hoofdrol wordt gespeeld door Mario Casas, bekend van Contratiempo (2016). Daarnaast zien we Jordi Coll, Josean Bengoetxea, Jose Coronado (die we kennen uit Vivir sin permiso (2018–2020)), Aura Garrido, Alexandra Jiménez en Ana Wagener.

Afbeelding via Netflix / Quim Vives
Afbeelding via Netflix / Quim Vives

De nieuwe Spaanse Netflix-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben. El inocente is een miniserie, wat inhoudt dat deze na het eerste seizoen definitief stopt.

El inocente bestaat uit acht afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

El inocente (2021)
8.0

El inocente (2021)

misdaad / drama
Met Mario Casas en Xavi Sáez
'El inocente' draait om Mateo (Mario Casas), Olivia (Aura Garrido), Lorena (Alexandra Jiménez) en Aguilar (Jose Coronado).
Beeld: Still 'El inocente' via Netflix / Quim Vives

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsEl inocente (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws