Eerste foto's te zien vanaf de set van 'Bridgerton' seizoen 2

Eerste foto's te zien vanaf de set van 'Bridgerton' seizoen 2
3 mei 2021 om 08:27

Enige tijd heerste er onduidelijkheid over de opnames van het tweede seizoen van Bridgerton (2020– ). Zijn ze nou al begonnen of niet? Een aantal eerste setfoto's zetten nu een punt achter die discussie: Jonathan Bailey, oftewel Anthony Bridgerton, en de nieuwe hoofdrolspeelster Simone Ashley, die in de huid kruipt van Anthony's liefde Kate, zijn samen gespot op de set van seizoen 2.

In het nieuwe seizoen van de populaire Netflix-serie staan niet Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en de Duke of Hastings (Regé-Jean Page) centraal, maar een volgend Bridgerton-kind: Anthony. Hij zal in de nieuwe afleveringen zijn "nieuwe burggravin vinden en onmiddellijk mijn intenties verklaren" na het hartverscheurende einde van zijn relatie met operazangeres Siena.

Op de eerste setfoto's zijn Anthony en zijn nieuwe liefde Kate samen te zien bij een paardenrace. Ook zijn een aantal andere Bridgerton-sterren te zien, waaronder Luke Newton als Colin Bridgerton, Luke Thompson als Benedict Bridgerton, Claudia Jessie als Eloise Bridgerton, Ruth Gemmell als Lady Violet Bridgerton en Adjoa Andoh als Lady Danbury.

Het tweede seizoen is gebaseerd op het boek The Viscount Who Loved Me van Julia Quinn. Aangezien er acht boeken zijn in de reeks, kwam het niet als een verrassing dat Netflix de serie nu al verlengt met een derde Ă©n vierde seizoen.

Seizoen 1 van Bridgerton is nu te zien op Netflix. Wanneer seizoen 2 verschijnt, is nu nog niet bekend. Het is goed mogelijk dat dit rond de kerst zal zijn, aangezien het eerste seizoen ook in die periode in première ging. Tot die tijd lees je hier alles wat we nu al weten over seizoen 2.

Bridgerton (2020– )
7.2

Bridgerton (2020– )

drama / romantiek • Chris Van Dusen
Met Adjoa Andoh en Julie Andrews
De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
Beeld: Still 'Bridgerton' via Netflix / Liam Daniel
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixBridgerton (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws