Netflix-hitserie 'Bridgerton' verlengd met een derde én vierde seizoen

Netflix-hitserie 'Bridgerton' verlengd met een derde én vierde seizoen
13 april 2021 om 14:53

Dat er meer dan twee seizoenen zouden komen van Bridgerton (2020– ), de mega populaire serie van Netflix, werd al wel gedacht door fans die kennis hebben van de boekenreeks. Maar nu is het officieel: Netflix verlengt de hitserie met een derde én vierde seizoen.

Het nieuws van de verlenging volgt een week nadat Regé-Jean Page bekendmaakte dat hij niet te zien zal zijn in seizoen 2. Desondanks gaat Netflix door met de productie en voegden ze ook nog eens vier nieuwe castleden bij seizoen 2. Nu zullen ze op zoek moeten naar nog meer personages voor de twee daaropvolgende seizoenen.

Bela Bajaria van Netflix laat weten dat ze enthousiast zijn over het succes van de serie en dat ze een rooskleurige toekomst zien voor Bridgerton.

Het creatieve team, onder leiding van Shonda [Rhimes], kende het materiaal en leverde een prachtig, emotioneel, romantisch drama af voor onze leden. Ze hebben een aantal spannende plannen voor de toekomst, en we denken dat het publiek zal blijven zwijmelen voor deze show. We zijn van plan om nog lang in de Bridgerton business te blijven.

Seriemaker Shonda Rhimes laat via een verklaring weten enorm dankbaar te zijn dat Netflix zo'n vertrouwen heeft in de serie door deze gelijk met niet één, maar twee seizoenen te verlengen.

De opnames van seizoen 2 starten binnenkort. Voor alle details over het nieuwe seizoen kun je hier terecht.

Bridgerton (2020– )
7.2

Bridgerton (2020– )

drama / romantiek • Chris Van Dusen
Met Adjoa Andoh en Julie Andrews
De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
Beeld: Still 'Bridgerton' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixBridgerton (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws