Universal deelt video met exclusief kijkje achter de schermen bij 'Fast & Furious 9'

Universal deelt video met exclusief kijkje achter de schermen bij 'Fast & Furious 9'
8 mei 2021 om 17:05

Het is nog een paar maanden wachten voor we Fast & Furious 9 (2021) in de bioscoop in première gaat, maar Universal weet wel hoe ze haar fans warm moet houden. De studio deelt een exclusieve video van achter de schermen van de spannende actiefilm

Want er gebeurt daar nogal wat, achter de schermen. De nieuwe film zit vol met spectaculaire actiescenes, autocrashes en achtervolgingen. Hoe dat er tijdens de opnames aan toe gaat zie je hier:

De nieuwste Fast & Furious-film gaat uiteraard over Dominic Toretto, en begint dit keer nogal kalm. Samen met zijn vrouw en kind leidt Dom een rustig leven op het platteland. Maar die rust duurt niet lang, want het gevaar ligt altijd op de loer. De dreiging komt ditmaal uit Doms eigen verleden. Lukt het hem en zijn team om deze onverwachte vijand te verlsaan?

Naast natuurlijk Vin Diesel spelen ook Michelle Rodriguez, John Cena, Tyrese Gibson, Chris 'Ludacris' Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron en Cardi B grote rollen in de nieuwe actiefilm.

Fast & Furious 9 (2021)
5.2

Fast & Furious 9 (2021)

actie / avontuur • Justin Lin
Met Vin Diesel en Michelle Rodriguez
Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt.

Fast & Furious 9 is geproduceerd door Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Justin Lin, Clayton Townsend en Samantha Vincent, en geregisseerd door Justin Lin. Lin stond ook aan het roer van het derde, vierde, vijfde én zesde deel van de franchise, en neemt ons in zijn nieuwe film mee van Londen tot Tokyo, van Midden-Amerika tot Edinburgh en van een geheime bunker in Azerbeidzjan tot de drukke straten van Tblisi.

De film is vanaf donderdag 8 juli 2021 in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'F9' via TMDb
Tekst: Universal Pictures Nederland

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopFast & Furious 9 (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws