Spannende sciencefictionthriller 'Oxygène' nu te zien op Netflix

Spannende sciencefictionthriller 'Oxygène' nu te zien op Netflix
12 mei 2021 om 13:53

In de gloednieuwe sciencefictionthriller Oxygène (2021) wordt Liz wakker in een mysterieuze container en krijgt ze 90 minuten om hier uit te ontsnappen. Maar hoe is ze hier eigenlijk in terechtgekomen? De spannende Franse film is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Als Liz wakker schrikt in de mysterieuze container, ziet ze boven haar hoofd MILO hangen, een virtuele assistent die een deel van haar vragen kan beantwoorden. Haar naar buiten laten is echter geen optie. Lukt het haar om zich op tijd te herinneren wie ze is, en zo deze benarde situatie op te lossen?

Bekijk hier de trailer van Oxygène:

Liz wordt gespeeld door Mélanie Laurent, bekend van films als Inglourious Basterds (2009), Now You See Me (2013) en Le concert (2009). Ook Mathieu Amalric, Marc Saez, Malik Zidi, Eric Herson-Macarel en Cathy Cerda spelen mee in de film. De sciencefictionthriller is geregisseerd door Alexandre Aja, die eerder de horrorfilms Horns (2013), Mirrors (2008) en Crawl (2019) maakte.

Afbeelding via Netflix / Shanna Besson
Afbeelding via Netflix / Shanna Besson

Oxygène is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Oxygène (2021)
6.5

Oxygène (2021)

sciencefiction / thriller • Alexandre Aja
Met Mélanie Laurent en Mathieu Amalric
Een vrouw wordt wakker in een cryogene kamer zonder zich te herinneren hoe ze daar is gekomen, en moet een uitweg vinden voordat ze zonder lucht komt te zitten.
Beeld: Still 'Oxygène' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsOxygène (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws