Kevin Hart is een alleenstaande vader in de trailer van waargebeurde Netflix-film 'Fatherhood'

Kevin Hart is een alleenstaande vader in de trailer van waargebeurde Netflix-film 'Fatherhood'
10 mei 2021 om 15:00

Als zijn vrouw onverwachts overlijdt, staat het personage van Kevin Hart er alleen voor in Fatherhood (2021). Netflix deelt zojuist de trailer van de meeslepende komediefilm, waarin te zien is hoe de vader van alle kanten hulp inschakelt bij de opvoeding van zijn dochter.

Zijn moeder stelt voor dat hij terugverhuist naar Minnesota, waar zijn familie woont en hem kan helpen. Ook al is het af en toe zwaar, hij is bereidt alles te geven aan zijn kleine Madeline. Hij hoopt iedereen die beweert dat hij dit niet kan, te bewijzen dat hij het wél kan. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Bekijk hier de trailer van Fatherhood:

Naast Hart bestaat de cast verder uit Alfre Woodard, Lil Rel Howery, DeWanda Wise, Anthony Carrigan en Paul Reiser. De hartverwarmende dramafilm is geregisseerd door Paul Weitz, die eerder de films About a Boy (2002), American Pie (1999) en Little Fockers (2010) maakte.

Fatherhood is vanaf 18 juni te zien op Netflix, precies op tijd voor vaderdag (20 juni). Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Fatherhood (2021)
7.1

Fatherhood (2021)

drama • Paul Weitz
Met Kevin Hart en Rodney Alexandre
Een vader voedt als alleenstaande vader zijn dochtertje op na het onverwachte overlijden van zijn vrouw die een dag na de geboorte van hun dochter stierf.
Beeld: Still 'Fatherhood' via Netflix / Philippe Bosse
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video'sFatherhood (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws