Netflix onthult de trailer én releasedatum van 'Lupin' deel 2 met Omar Sy

Netflix onthult de trailer én releasedatum van 'Lupin' deel 2 met Omar Sy
11 mei 2021 om 16:01
14 mei 2021 om 10:20

Dat de nieuwe afleveringen van Lupin (2020– ) aankomende zomer verschijnen, dat wisten we al. Maar Netflix bleef elke keer stil over een precieze datum. Tot nu: de streamingdienst deelt vandaag eindelijk de langverwachte trailer met daarin de officiële releasedatum.

Update: Netflix heeft inmiddels een derde deel aangekondigd van Lupin.

In de vijf nieuwe afleveringen ligt het leven van Assane Diop (Omar Sy) compleet overhoop. Zijn familie is uit elkaar gerukt door zijn obsessie om wraak te nemen op Hubert Pellegrini en hij moet daarom nu met een nieuw plan komen. Maar dat gaat niet zonder risico's en Assane moet zijn eigen leven riskeren…

Bekijk hier de trailer van Lupin deel 2:

Netflix houdt fans al enige tijd in spanning wat betreft de releasedatum van deel 2. In januari dit jaar verschenen de eerste afleveringen van seizoen 1, waarna Netflix al snel bekendmaakte dat deel 2 in de zomer te zien zal zijn. De streamingdienst moést wel snel iets bekendmaken, want wegens het enorme succes van de serie bleven fans maar vragen naar meer.

In het eerste kwartaal van 2021 werd geen enkele film of serie op Netflix zo goed bekeken als Lupin. Het zou daarom niet gek zijn als de streamingdienst binnenkort ook een seizoen 2 aankondigt. Als het aan de makers ligt, komt dit nieuwe seizoen er sowieso. Netflix hoeft enkel nog groen licht te geven.

We zijn het verhaal aan het uitwerken en ik ben er zeker van dat dat er zal komen. We zijn actief aan het storylinen met echt vertrouwen dat dat gaat gebeuren.

Seriemaker en -schrijver George Kay

Lupin deel 2 is vanaf 11 juni te zien op Netflix. Diezelfde week gaat ook Jurassic World: Dominion (2022) in première, waarin Omar Sy tevens een grote rol speelt. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op Netflix verschijnen, kun je hier terecht.

Lupin (2020– )
7.6

Lupin (2020– )

actie / misdaad • George Kay
Met Omar Sy en Ludivine Sagnier
Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
Beeld: Still 'Lupin' via Emmanuel Guimier / Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sLupin (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws