Opnames afgerond van Marvel-serie 'Ms. Marvel'

Opnames afgerond van Marvel-serie 'Ms. Marvel'
11 mei 2021 om 17:07

Marvel is klaar met de opnames van Ms. Marvel (2021), de gloednieuwe serie die hopelijk nog voor het einde van het jaar op Disney+ verschijnt. Ondanks de pandemie kon Marvel de serie volgens schema afronden.

De opnames van de nieuwe Marvel-serie verplaatsten eerder dit jaar naar Thailand nadat ze klaar waren met de scènes in Georgia in de VS. Aflevering 5 en 6 spelen zich hier af. De opnames konden tot april en begin mei doorgaan, ondanks een derde golf in Thailand, door de strenge maatregelen die daar gelden. Eigenlijk werden alle film- en serieproducties in het land stilgelegd, maar Ms. Marvel kon ontheffing krijgen door het strenge protocol wat al gold op de set.

In de zesdelige serie speelt nieuwkomer Iman Vellani de nieuwe Marvel-held Kamala Khan, ook wel bekend als Ms. Marvel. De tiener is opgegroeid in New Jersey waar ze ontdekt dat ze speciale krachten heeft. In de serie zal ze langzaam ontdekken wie ze is en leert ze over relaties.

Khan is de eerste moslimfiguur in een titelrol binnen het Marvel-universum, en Vellani zal naast haar rol in de Disney+-serie ook als Khan in de toekomstige Marvel-films verschijnen. Marvel-baas Kevin Feige omschreef haar eerder al "als één van de nieuwere karakters in het Marvel Comic Universe" in de eerste korte teaser over het personage.

Het is nog niet bekend wanneer Ms. Marvel op Disney+ verschijnt, dit zal naar verwachting rond het einde van 2021 zijn. Binnenkort start op de streamingdienst de nieuwe Marvel-serie Loki (2021– ).

Ms. Marvel (2021)

Ms. Marvel (2021)

actie / avontuur • Bisha K. Ali
Met Iman Vellani
'Ms. Marvel' is de Pakistaans-Amerikaanse Kamala Khan, een moslimtiener die in Jersey City, New Jersey woont en opkijkt naar superhelden zoals Captain Marvel.
Beeld: Still 'Ms. Marvel' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Ms. Marvel (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws