Nieuw op Netflix: 'Undercover'-film 'Ferry' met Frank Lammers en Elise Schaap

Nieuw op Netflix: 'Undercover'-film 'Ferry' met Frank Lammers en Elise Schaap
14 mei 2021 om 07:23

We hebben er even op moeten wachten maar vandaag is het eindelijk zover: Ferry (2021), de langverwachte prequel-film over het personage van Frank Lammers in Undercover (2019– ), is nu te zien op Netflix.

De film start in 2006 in Amsterdam, wanneer Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink. Als de bende op een dag wordt overvallen en de zoon van Brink zwaargewond raakt, wijzen de sporen richting een groep kampers in Brabant.

Ferry wordt op pad gestuurd om de daders te vinden. Hiervoor moet hij terug naar zijn geboortestreek waar hij zijn familie na al de jaren weer tegenkomt. Hier ontmoet hij Daniëlle (Elise Schaap), die onder zijn stalen pantser weet te kruipen. Zijn zoektocht leidt tot onverwachtige ontknopingen en de loyaliteit van Ferry wordt zwaar op de proef gesteld…

Bekijk hier de trailer van Ferry:

Ook Penoza-ster Monic Hendrickx en Huub Stapel spelen mee in de Netflix-film. Hendrickx speelt Claudia, de zus van drugsbaas Ferry Bouman. Stapel neemt de rol van hasjbaron Brink op zich, voor wie Ferry in 2006 werkt in Amsterdam. Helaas zal hondje Khaleesi niet voorbijkomen… "Dit is namelijk een prequel en Khaleesi is dan eigenlijk nog helemaal niet geboren," aldus Lammers.

Ferry is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Ferry (2021)
7.0

Ferry (2021)

actie / misdaad • Cecilia Verheyden
Met Frank Lammers en Elise Schaap
Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor.
Beeld: Still 'Ferry' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFerry (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws