Eerste teaser en releasedatum onthuld van 'Friends'-reünie

Eerste teaser en releasedatum onthuld van 'Friends'-reünie

Het heeft even mogen duren, maar de eerste beelden van de langverwachte reünie van Friends (1994–2004) zijn nu te zien. Ook onthult de cast de releasedatum en welke speciale gasten er voorbijkomen.

De teasertrailer is helaas nogal teasend en laat nog niet veel meer zien dan de ruggen van de groep vrienden. Natuurlijk speelt op de achtergrond het inmiddels wereldberoemde intronummer, maar dan een langzame versie. De teaser weet ons vooral te interesseren door de onthulling van de releasedatum: 27 mei!

Bekijk hier de teaser van de Friends: The Reunion (2021):

Door de jaren heen zijn in de afleveringen van Friends een heleboel grote sterren voorbijgekomen in gastrollen. De serie laat dan ook nu een aantal topnamen meedoen, waaronder David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon en nobelprijswinnares Malala Yousafzai.

Daarnaast zijn uiteraard Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer van de partij. Zij keren samen terug naar de Warner Bros. Studio in Burbank voor een niet-ingestudeerde viering van de populaire serie.

In de VS werd Friends van Netflix afgehaald en verplaatste toen naar HBO Max, waar de reünie vanaf 27 mei is te zien. Hoe de speciale aflevering in Nederland te zien zal zijn, is nog niet helemaal duidelijk, aangezien Friends hier nog altijd op Netflix staat.

Friends: The Reunion (2021)
8.0
Voor het eerst in 17 jaar komt de cast van de populaire serie 'Friends' weer bij elkaar voor een speciale reünie van de populaire comedyserie.
Beeld: Still 'Friends' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sFriends: The Reunion (2021)Friends (1994–2004)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws