'Jungle Cruise' met Dwayne Johnson tegelijk met bioscooprelease ook te zien op Disney+

'Jungle Cruise' met Dwayne Johnson tegelijk met bioscooprelease ook te zien op Disney+
14 mei 2021 om 08:50

Jungle Cruise (2021), de nieuwe Disney-film met Dwayne Johnson en Emily Blunt in de hoofdrol, komt op de dag van de release in de bioscopen ook beschikbaar op Disney+, te bekijken via een extra VIP-betaling.

De avontuurlijk familiefilm treedt daarmee in de voetsporen van films als Mulan (2020), Raya and the Last Dragon (2021) en binnenkort ook Cruella (2021) en Black Widow (2021). Jungle Cruise is vanaf 30 juli te zien op Disney+ voor waarschijnlijk hetzelfde bedrag als de voorgangers: €21,99.

De Disney-film was eerder een exlusieve bioscooprelease beloofd, maar daar krabbelt het bedrijf nu dus van terug. Hoofdrolspeler Johnson maakt het nieuws bekend via een video op Instagram. "Het belangrijkste van onze film was om ALTIJD te zorgen voor gezinnen over de hele wereld door jullie opties te geven om het te bekijken. Publiek komt eerst," schrijft hij erbij.

Jungle Cruise is gebaseerd op de gelijknamige attractie uit de Disney-parken. Johnson kruipt in de huid van rivierbootschipper Frank en neemt Lily (Emily Blunt) mee op een missie door de jungle om een boom met magische krachten te vinden. De magische boom kan de wereld veranderen, maar in de verkeerde handen kan het heel gevaarlijk worden…

Bekijk hier de trailer van Jungle Cruise:

Jungle Cruise is vanaf 28 juli in de bioscoop te zine, mits deze dan weer open zijn. Vanaf 30 juli is de film ook beschikbaar via Disney+.

Jungle Cruise (2021)

Jungle Cruise (2021)

actie / avontuur • Jaume Collet-Serra
Met Dwayne Johnson en Emily Blunt
Een charismatische rivierbootkapitein (Dwayne Johnson) en een vastberaden ontdekkingsreiziger (Emily Blunt) gaan samen op een avontuurlijke missie om de jungle van de Amazone te onderzoeken.
Beeld: Still 'Jungle Cruise' via Filmdepot
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ BioscoopJungle Cruise (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws