Netflix deelt trailer van nieuwe animatiefilm 'Wish Dragon' van de makers van 'Shrek'

Netflix deelt trailer van nieuwe animatiefilm 'Wish Dragon' van de makers van 'Shrek'
12 mei 2021 om 15:49

Netflix heeft zojuist de eerste trailer van Wish Dragon (2021) gedeeld. De nieuwe animatiefilm is gemaakt door de producent die ook de Shrek-films naar het witte doek bracht, en is vanaf volgende maand te zien.

Wish Dragon gaat over Din, een jonge, arme student met grote dromen. Bij toeval komt hij Long tegen, een magische maar cynische draak die wensen in vervulling kan laten gaan. De twee doorkruisen samen Shanghai, op zoek naar Dins jeugdvriendin Lina die hij jaren geleden voor het laatste zag. De gezamelijke tocht brengt het ongebruikelijke duo dichter bij elkaar, en samen denken ze na over de grote vragen van het leven. Want als je alles kunt wensen, moet je wel eerst nadenken over wat je écht belangrijk vindt.

Kijk de kersverse trailer van de film hier:

De film is geregisseerd door Chris Appelhans en de stemmencast bestaat uit onder andere John Cho, Jimmy Wong, Natasha Liu Bordizzo, Constance Wu, Will Yun Lee, Bobby Lee en Jimmy O. Yang. Het script van Wish Dragon is geschreven door Appelhans en Xiaocao Liu, en de animatifilm werd geproduceerd door Aron Warner, Jackie Chan en Chris Bremble.

Wish Dragon (2021)
7.2

Wish Dragon (2021)

animatie / avontuur • Chris Appelhans
Met John Cho en Jimmy Wong
Din, een student uit de arbeidersklasse met grote dromen maar weinig middelen, en Long, een cynische maar almachtige draak die in staat is om wensen in vervulling te laten gaan, gaan op avontuur door het moderne Shanghai.

Wish Dragon is vanaf 11 juni te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op de streamingsdienst verschijnt? Hier vind je ons overzicht.

Beeld: Still 'Wish Dragon' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video's

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws