Hartverwarmende trailer van muzikale documentaire 'P!nk: All I Know So Far' van Michael Gracey nu te zien

Hartverwarmende trailer van muzikale documentaire 'P!nk: All I Know So Far' van Michael Gracey nu te zien
12 mei 2021 om 16:21

Amazon Prime Video heeft zojuist de eerste trailer van de documentaire P!nk: All I Know So Far (2021) gedeeld. De film is geregisseerd door The Greatest Showman (2017)-regisseur Michael Gracey en gaat over de carrière, de liefde en het leven van de succesvolle zangeres P!NK.

De documentaire trapt af in 2019, op het moment dat P!NK begint aan haar wereldtournee "Beautiful Trauma". Naast het veeleisende optreden in gigantische zalen probeert ze er ondertussen voor te zorgen dat het publiek dat op haar shows afkomt zich op zijn gemak voelt: ze mogen zich allemaal aansluiten bij haar chosen family. In de film zien we hoe de zangeres de balans probeert te vinden tussen het moederschap, haar eigen vrouwelijkheid, haar rol als leider én haar persona op het podium een performer met een topconditie.

Kijk de trailer van de documentaire hier:

De film is geregisseerd door Michael Gracey, die we onder andere kennen van zijn film The Greatest Showman. Hij produceerde de documentaire ook, samen met Isabella Parish. P!nk: All I Know So Far bevat exclusieve interviews, persoonlijk materiaal en niet eerder vertoonde beelden.

Afbeelding via Amazon Prime Video
Afbeelding via Amazon Prime Video

P!nk: All I Know So Far is vanaf 21 mei te zien op Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

P!nk: All I Know So Far (2021)
8.0

P!nk: All I Know So Far (2021)

documentaire / biografie • Michael Gracey
Met Pink en Carey Hart
De documentaire volgt P!nk als ze begint aan haar "Beautiful Trauma"-wereldtournee in 2019. Tijdens haar tour probeert de zangeres een balans te vinden tussen het moederschap, haar carrière en het zijn van een vrouw.
Beeld: Amazon Prime Video
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Amazon Prime VideoP!nk: All I Know So Far (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws