Meeslepende dramafilm 'The Blind Side' met Sandra Bullock nu te zien op Amazon Prime Video

Meeslepende dramafilm 'The Blind Side' met Sandra Bullock nu te zien op Amazon Prime Video
13 mei 2021 om 16:56

Naast het veelbesproken oorlogsdrama De Oost (2020) verschijnt er vandaag nóg een meeslepende film over een waargebeurd verhaal op Amazon Prime Video. The Blind Side (2009) van John Lee Hancock met Sandra Bullock is nu te zien op het platform.

The Blind Side gaat over Micheal Oher, een getraumatiseerde Afro-Amerikaanse puber die op straat leeft in Memphis. Hij heeft weinig toekomstperspectief en leeft van dag tot dag. Op een dag wordt hij opgemerkt door Leigh Anne Tuohy, een vrouw van middelbare leeftijd die hem een slaapplek aanbiedt. Tuohy neemt hem in huis en moedigt hem aan om zijn leven weer op te pakken. Oher bloeit langzaam op binnen zijn nieuwe gezin, en herontdekt zijn grote talent voor American Football.

The Blind Side (2009)
7.6

The Blind Side (2009)

drama / sport • John Lee Hancock
Met Sandra Bullock en Quinton Aaron
De film vertelt het waargebeurde verhaal van Micheal Oher (Quinton Aaron), een getraumatiseerde, dakloze Afro-Amerikaanse puber die op straat leeft in Memphis.

De twee hoofdrollen in de film worden gespeeld door Bullock en Quinton Aaron. Andere belangrijke personages worden vertolkt door onder andere Tim McGraw, Jae Head, Lily Collins, Ray McKinnon, Kim Dickens en Adriane Lenox. John Lee Hancock schreef het script en regisseerde de film.

The Blind Side is nu te zien op Amazon Prime Video, en ook te bekijken via Pathé Thuis. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'The Blind Side' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoThe Blind Side (2009)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws