Sensationele trailer van 'The Hitman's Wife's Bodyguard' met Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson nu te zien

Sensationele trailer van 'The Hitman's Wife's Bodyguard' met Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson nu te zien
13 mei 2021 om 17:33

De eerste trailer van het langverwachte vervolg op The Hitman's Bodyguard (2017) met Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek is nu te zien. The Hitman's Wife's Bodyguard (2021) is deze zomer in de bioscoop te zien.

De vervolgfilm speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen in The Hitman's Bodyguard. Bodyguard Michael Bryce heeft zijn contacten niet verwaterd en is nog steeds bevriend met huurmoordenaar Darius Kincaid. En dat is maar goed ook, want als Darius' vrouw Sonia bedreigd wordt, moeten ze weer samen op avontuur. Kijk de eerste trailer van de actiekomedie hier:

Naast Reynolds, Jackson en Hayek spelen ook Antonio Banderas, Tom Hopper, Richard E. Grant, Caroline Goodall, Frank Grillo en Morgan Freeman mee in de film. The Hitman's Wife's Bodyguard is, net als het eerste deel, geregisseerd door Patrick Hughes en het script is geschreven door Tom O'Connor.

The Hitman's Wife's Bodyguard (2021)
6.5

The Hitman's Wife's Bodyguard (2021)

actie / komedie • Patrick Hughes
Met Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson
Top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) zijn terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie.

The Hitman's Wife's Bodyguard is vanaf donderdag 22 juli 2021 in de bioscoop te zien. Wil je voor die tijd het eerste deel terugkijken? The Hitman's Bodyguard is nu te bekijken via Netflix, Videoland, Amazon Prime Video, Pathé Thuis en Ziggo On Demand.

Beeld: Still 'Hitman's Wife's Bodyguard' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video's BioscoopThe Hitman's Bodyguard (2017)The Hitman's Wife's Bodyguard (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws