Mysterieuze dramafilm 'The Woman in the Window' nu te zien op Netflix

Mysterieuze dramafilm 'The Woman in the Window' nu te zien op Netflix
14 mei 2021 om 11:13

Op Netflix kun je vanaf vandaag niet alleen terecht voor de release van Ferry (2021), de streamingdienst voegt namelijk ook de gloednieuwe mysterieuze dramafilm The Woman in the Window (2021) toe, met Amy Adams in de hoofdrol.

Anna Fox (Adams) is werkzaam als kinderpsycholoog, maar kampt zelf ook met de nodige mentale problemen. Ze is al lange tijd haar huis niet uit geweest omdat ze lijdt aan agorafobie: ze is bang voor de buitenwereld. Zoals de titel al suggereert, houdt ze via haar raam het schijnbaar perfecte gezin aan de overkant van de straat goed in de gaten. Als ze onbedoeld getuige is van een brute misdaad, verandert haar leven volledig. Maar klopt het wel wat Anna zag?

Bekijk hier de trailer van The Woman in the Window:

Naast Adams zijn ook Gary Oldman, Anthony Mackie, Fred Hechinger, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Tracy Letts, Jennifer Jason Leigh en Julianne Moore te zien. De dramafilm is geregisseerd door Joe Wright, die eerder ook de films Nature Boy (2000), Darkest Hour (2017) en Pan (2015) maakte.

The Woman in the Window is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Woman in the Window (2021)
5.7

The Woman in the Window (2021)

mystery / drama • Joe Wright
Met Amy Adams en Gary Oldman
Een kinderpsychologe raakt bevriend met haar buurvrouw, die aan angststoornissen leidt, aan de overkant van haar woning in New York.
Beeld: Still 'The Woman in the Window' via Netflix Melinda Sue Gordon

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Woman in the Window (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws