Amazon Prime Video deelt de eerste beelden van 'Cinderella' met Camila Cabello

Amazon Prime Video deelt de eerste beelden van 'Cinderella' met Camila Cabello
14 mei 2021 om 11:39

Amazon Prime Video geeft ons een voorproefje van Cinderella (2021) met Camila Cabello als Assepoester. De streamingdienst kocht vorige week de distributierechten van de film nadat Sony deze in de verkoop deed. Amazon Prime Video maakt nu bekend dat Cinderella vanaf september te zien zal zijn.

Cinderella is een nieuwe verfilming van het bekende sprookje over de wees die haar prins op het witte paard ontmoet. Cabello kruipt in de huid van Assepoester, met Billy Porter als de goede fee en Idina Menzel als de stiefmoeder. Daarnaast zien we Nicholas Galitzine als prins Robert, Pierce Brosnan als koning Rowan en Minnie Driver als koningin Beatrice.

Op de eerste foto's zien we Cabello met een zwevend stuk kleding; dit zal ongetwijfeld de muzikale scène betreffen waarin ze (hoogstwaarschijnlijk samen met de kleine dieren op haar kamer) een nieuwe jurk in elkaar zet. Ook zien we een stukje van deze nieuwe jurk in de foto met haar en prins Robert (zie de foto bovenaan dit artikel).

Afbeelding via Amazon Prime Video
Afbeelding via Amazon Prime Video

Cinderella zou oorspronkelijk in juli in de bioscoop verschijnen, maar Sony heeft nog altijd geen vertrouwen in de bezoekersaantallen in de bioscopen op plekken waar deze open zijn. Vandaar dat de film met Cabello in de voetsporen treedt van de geanimeerde musical Vivo (2021), met muziek van Lin-Manuel Miranda, en de film Fatherhood (2021) met Kevin Hart, die beiden op Netflix uit zullen komen.

Cinderella is vanaf september te zien op Amazon Prime Video. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Cinderella (2021)

Cinderella (2021)

komedie / fantasy • Kay Cannon
Met Camila Cabello
Beeld: Still 'Cinderella' via Amazon Prime Video
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Amazon Prime VideoCinderella (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws