Ewan McGregor vanaf vandaag te zien op Netflix in miniserie 'Halston'

Ewan McGregor vanaf vandaag te zien op Netflix in miniserie 'Halston'
14 mei 2021 om 12:33

Netflix lanceert vandaag de gloednieuwe miniserie Halston (2021), met Ewan McGregor in de hoofdrol als de gelijknamige modontwerper. Emmy-winnaar Ryan Murphy werkte mee aan de serie als uitvoerend producent.

De nieuwe miniserie vertelt het verhaal van de iconische Amerikaanse ontwerper Roy Halston Frowick, die internationaal beroemd werd in de jaren 70. Hij gebruikte zijn enkele, verzonnen naam om een wereldwijd mode-imperium op te bouwen dat synoniem staat voor luxe, seks, status en roem − totdat een vijandige overname hem dwingt te vechten voor de controle over zijn meest waardevolle bezit… de naam Halston zelf.

Bekijk hier de trailer van Halston:

Eerder deze week uitte de familie van Halston hun ongenoegen over de nieuwe Netflix-serie. Zo zou er geen contact met hen zijn opgenomen en noemen ze de miniserie "een onjuist, gefictionaliseerd verslag". Netflix lijkt zich echter niets aan te trekken van de kritiek en brengt de serie gewoon uit zoals gepland.

Er is op geen enkele manier contact is geweest met de familie Halston over deze productie. […] We zijn allemaal teleurgesteld dat mensen zich genoodzaakt blijven voelen om wulpse verhalen te vertellen over het privéleven van een persoon, terwijl zijn professionele en andere prestaties meer waren dan de meeste mensen ooit in hun leven zullen bereiken.

Lesley Frowick, directeur van de Halston Archives en Halstons nicht

Halston bestaat uit vijf afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Halston (2021)
7.5

Halston (2021)

biografie / komedie
Met Ewan McGregor en Rory Culkin
Een imperium kreeg zijn naam. Zijn stijl bepaalde een tijdperk. De Amerikaanse modeontwerper Halston wordt razendsnel beroemd tot zijn leven volledig ontspoort.
Beeld: Still 'Halston' via Atsushi Nishijima / Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsHalston (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws