Netflix deelt releasedatum en eerste beelden van het tweede seizoen van 'Outer Banks'

Netflix deelt releasedatum en eerste beelden van het tweede seizoen van 'Outer Banks'
15 mei 2021 om 14:59

Het tweede seizoen van de spannende dramaserie Outer Banks (2020– ) komt eraan! Vorige maand werden de opnames van de nieuwe afleveringen afgerond, en vannacht maakt Netflix bekend dat de serie deze zomer verschijnt.

En dat is nog niet alles! De streamingsdienst deelt ook alvast wat exclusieve beelden van het nieuwe seizoen op sociale media.

Outer Banks gaat over een hechte vriendengroep die samen opgroeien in het kustgebied van North Carolina. Als daar door een orkaan de stroom uitvalt, gebeuren er plotseling een hoop vreemde dingen. De vrienden zijn genoodzaakt een aantal heftige beslissingen te nemen, en gaan samen op avontuur.

De serie wordt gemaakt door Jonas Pate en de hoofdrollen worden gespeeld door onder andere Madison Bailey, Madelyn Cline, Jonathan Daviss, Charles Esten, Alexis Desiree Jones, Rob Mars, Austin North en Rudy Pankow.

Outer Banks (2020– )
7.6

Outer Banks (2020– )

actie / misdaad • Shannon Burke en Jonas Pate
Met Madison Bailey en Madelyn Cline
'Outer Banks' is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina.

Het eerste seizoen van Outer Banks is nu te zien op Netflix. Het tweede seizoen verschijnt daar deze zomer, een precieze datum is nu nog niet bekend.

Beeld: Still 'Outer Banks' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixOuter Banks (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws