Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een nieuw seizoen van de populaire animatieserie Love, Death + Robots (2019– ) is nu ook de komedieserie The Upshaws (2021– ) te zien. Daarnaast schittert Ewan McGregor vanaf nu op Netflix in de gloednieuwe biografische serie Halston (2021). In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.5
  Kijk op Netflix • Gu-ru en Sang-gu werken als trauma-opruimers en brengen verschillende verhalen van overledenen aan het licht, terwijl ze verschillende emoties en gevoelens ervaren ten opzichte van leven, dood en familie.
 2. 8.4
  Kijk op Netflix • Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.
 3. 8.3

  Castlevania (2017–2021)

  Seizoen 4, 10 afleveringen
  Kijk op Netflix • De serie 'Castlevania' volgt het laatst overgebleven lid van de verachte Belmont-clan. Met zijn zweep als wapen probeert hij te voorkomen dat heel Oost-Europa door het kwaad wordt uitgeroeid.
 4. 7.5

  Halston (2021)

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Netflix • Een imperium kreeg zijn naam. Zijn stijl bepaalde een tijdperk. De Amerikaanse modeontwerper Halston wordt razendsnel beroemd tot zijn leven volledig ontspoort.
 5. 6.9

  The Upshaws (2021– )

  Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
  Kijk op Netflix • Een Afro-Amerikaans arbeidersgezin in Indiana streeft naar een beter leven voor elkaar en naar huiselijk geluk.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer een nieuwe aflevering van onderstaande series.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws