Melissa Barrera speelt de hoofdrol in nieuwe Netflix-dramaserie 'Breathe'

Melissa Barrera speelt de hoofdrol in nieuwe Netflix-dramaserie 'Breathe'

In de zesdelige dramaserie Keep Breathing (2022) van Netflix speelt de Mexicaanse actrice, zangeres en danseres Melissa Barrera de hoofdrol. De bedenker van Blindspot (2015–2020), Martin Gero, zal via zijn eigen productiebedrijf Quinn's House samen met uitvoerend producent Brendan Gall de serie ook produceren. De serie wordt uitgebracht door Warner Bros. Television.

Als Eve (Barrera) met haar vliegtuig neerstort te midden van de Canadese wildernis, moet de vlijmscherpe advocate vechten tegen de elementen van de natuur om te overleven. Ver buiten haar comfortzone begint een zware overlevingstocht.

Barrera deelt het nieuws zelf via Twitter:

Barrera kennen we van haar hoofdrol als Lyn in de serie Vida, van bedenker Tanya Saracho, die drie seizoenen lang werd uitgezonden op Starz. Barrera is vanaf 1 juli ook nog te bewonderen in de aankomende film In the Heights (2021). Deze musicaladaptatie ging in 2008 in première op Broadway. Lin-Manuel Miranda, de man achter de musicaladaptatie Hamilton (2020), ging in zee met de regisseur John M. Chu die bekend is van de film Crazy Rich Asians (2018). In deze film hoopt, zingt en fantaseert een bodega-eigenaar op een beter leven. Ook zal ze een rol gaan vertolken in de nieuwe Scream 5. En zelfs voor de klassieke opera Carmen draait ze haar hand niet om.

Het is nog onduidelijk wanneer Breathe op Netflix te zien is. Voor een overzicht van de beste series op Netflix kun je hier terecht.

Keep Breathing (2022)
5.3
Als Eve (Melissa Barrera) met haar vliegtuig neerstort te midden van de Canadese wildernis, moet de vlijmscherpe advocate vechten tegen de elementen van de natuur om te overleven.
Beeld: Still 'In the Heights' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Netflix Televisie

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws