Disney+ neemt ons mee achter de schermen bij 'Loki' in een korte nieuwe video

Disney+ neemt ons mee achter de schermen bij 'Loki' in een korte nieuwe video
3 juni 2021 om 16:07

Het is bijna zo ver: de nieuwe spannende fantasieserie Loki (2021– ) van Marvel verschijnt volgende week op Disney+. Disney heeft ons met een aantal video's al kennis laten maken met de verschillende personages uit de serie, en neemt ons nu ook even mee achter de schermen.

Tom Hiddleston zelf nodigt ons als kijkers uit achter de schermen en naast hem komen ook regisseur en uitvoerend producent Kate Herron en de andere hoofdrolspelers in de serie aan het woord. We krijgen een beeld van de organisatie op de set, maar de filmmakers vertellen ook inhoudelijk over het maken van de serie en het ontwikkelen van de personages. Kijk de korte video hier:

De nieuwe serie draait helemaal om Loki, de God van het Onheil, die we kennen uit onder andere Avengers: Endgame (2019). De nieuwe show bouwt voort op de gebeurtenissen uit die film. Onze charismatische hoofdpersoon komt terecht in de wereld van de TVA, de Time Variance Authority, waar hij op het matje wordt geroepen. Maar de machtige 'time keepers' hebben ook zijn hulp nodig…

De hoofdrol in Loki wordt natuurlijk gespeeld door Hiddleston, en daarnaast spelen ook Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku en Richard E. Grant mee in de serie.

Loki (2021– )
8.5
In de serie 'Loki' hervat de schurk Loki zijn rol als de God van het onheil. De serie vindt plaats na de gebeurtenissen van 'Avengers':

Loki is vanaf 9 juni te zien op Disney+. Het volledige aanbod van Disney+ vind je hier.

Beeld: Still 'Loki' via TMDb
Tekst: Disney+

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+Loki (2021– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws