Netflix kondigt seizoen 2 van 'Shadow and Bone' aan

Netflix kondigt seizoen 2 van 'Shadow and Bone' aan
7 juni 2021 om 20:27

Met meer dan 55 miljoen kijkers in de eerste 28 dagen na de releasedatum, is Shadow and Bone (2021– ) een van Netflix' populairste series. De cast van Shadow and Bone heeft bijzonder nieuws. In een video geplaatst op instagram, maakt de cast bekend dat er een seizoen 2 aankomt! Bekijk hieronder de video.

In een wereld waarin duistere krachten de macht over hebben genomen, ontdekt de jonge Alina Starkov bij toeval dat zij de macht heeft om de loop van de oorlog te veranderen. Ze heeft moeite om haar nieuwe sleutelrol te accepteren, maar bovenal mist ze haar beste vriend Mal. Ze wordt gemanipuleerd te denken dat hij haar in de steek heeft gelaten. Door het gevoel van verlatenheid groeien Alina's krachten. Terwijl ze worstelt om haar krachten te versterken, komt ze erachter dat niets is wat het lijkt in deze weelderige wereld.

Het eerste seizoen van Shadow and Bone is gebaseerd op het eerste boek van Leigh Bardugo's triliogie met dezelfde titel. Naar verwachting zal het tweede seizoen van de serie de gebeurtenissen volgen uit het tweede deel van de triologie, Siege and Storm.

De opnames voor seizoen 2 zijn nog niet begonnen en het is nog niet bekend vanaf weer het vervolgseizoen op Netfix te streamen is.

Heb je seizoen 1 nog niet gezien en toch benieuwd geraakt? Bekijk dan hieronder de trailer:

Beeld: Still 'Shadow and Bone' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sShadow and Bone (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws