Deze kun je overslaan: dit zijn de 5 slechtste series op Netflix met de laagste IMDb-score

Deze kun je overslaan: dit zijn de 5 slechtste series op Netflix met de laagste IMDb-score
8 juni 2021 om 07:22

Heb jij je favoriete serie al helemaal uitgekeken en weet je nu even niet meer wat je op Netflix moet aanzetten? Deze week lichten we voor de verandering eens de slechtste series op Netflix uit, zodat je weet welke series je gelijk kunt overslaan. In de lijst hieronder vind je de 5 slechtst beoordeelde series die nu op Netflix staan (aan de hand van hun IDMb-score).

Andere handige Netflix-pagina's:

5 Cloudy with a Chance of Meatballs

Cloudy with a Chance of Meatballs (2017– )
3.3

Cloudy with a Chance of Meatballs (2017– )

animatie / komedie • Mark Evestaff en Alex Galatis
Met Mark Robert Edwards en Katie Griffin
Tiener Flint Lockwood is een goede uitvinder. Samen met zijn maatje Sam Sparks kan hij de wereld veranderen, als hij er niet eerst een puinhoop van maakt tenminste...

Soms kunnen ze een origineel verhaal maar beter met rust laten. Deze prequelserie van Cloudy with a Chance of Meatballs (2009) bleek namelijk een regelrechte flop. De serie richt zich op de avonturen van Flint Lockwood en Sam Sparks als beste vrienden op de middelbare school. Terwijl Flint een succesvolle uitvinder wil worden, verlangt Sam naar roem als verslaggever.

Bekijk hier de trailer van Cloudy with a Chance of Meatballs:

4 Richie Rich

Richie Rich (2015)
3.3

Richie Rich (2015)

komedie • Jeff Hodsden en Tim Pollock
Met Jake Brennan en Lauren Taylor
De serie 'Richie Rich' gaat over het kind Richie Rich, een normale jongen, behalve dat hij super rijk is. Hij verhuist naar het coolste herenhuis samen met zijn vader, jaloerse zus, twee beste vrienden en een robot dienstmeisje en krijgt er een compleet nieuw leven vol met avonturen.

Richie Rich (Jake Brennan) is een doodnormaal kind, behalve dat hij een biljoen dollar heeft. Na zijn succes van de ene dag op de andere, verhuist hij zijn vader en zijn zus naar zijn nieuw gebouwde landhuis. Hij deelt zijn succes ook met zijn twee beste vrienden, Darcy en Murray.

Bekijk hier de trailer van Richie Rich:

3 Keeping Up with the Kardashians

Keeping Up with the Kardashians (2007– )
2.8

Keeping Up with the Kardashians (2007– )

drama / reality • Ryan Seacrest en Eliot Goldberg
Met Khloé Kardashian en Kourtney Kardashian
De Kardashians zijn misschien wel de beroemdste familie van Hollywood. In hun realityserie gaan ze op zoek naar roem, geld en geluk.

Kim, Kourtney, Khloe en de rest van de Kardashian/Jenner-familie zijn vastbesloten om te onthouden dat familie altijd op de eerste plaats komt. Hoewel ze het vaak oneens zijn, steunen ze elkaar uiteindelijk altijd. Naarmate de bekendheid van de familie toeneemt, worden ze steeds afhankelijker van elkaar voor steun bij alle hoogte- en dieptepunten van het in de schijnwerpers staan. Na veertien seizoenen werd september vorig jaar bekend dat de realityserie stopt.

Bekijk hier de trailer van Keeping Up with the Kardashians:

2 Until Dawn

Until Dawn (2020– )
2.7

Until Dawn (2020– )

komedie / reality
Met Bérengère Krief en Monsieur Poulpe
Franse comedians overnachten samen op locaties waar het spookt en voeren griezelige taken uit. Wie is de anderen te slim af en blijft als laatste over?

Niet alle Franse series doen het net zo goed als Lupin (2020– ). In deze komedieserie worden drie komieken naar een spooklocatie gestuurd en gevraagd op onderzoek uit te gaan. In het spookhuis moeten de drie allerlei opdrachten uitvoeren en worden ze ondertussen op de kast gejaagd door enge poppen, spoken en meer. Degene die als grootste angsthaas wordt beschouwd, krijgt straf.

Bekijk hier de trailer van Until Dawn:

1 The Goop Lab

The Goop Lab (2020– )
2.5

The Goop Lab (2020– )

documentaire
Met Elise Loehnen en Gwyneth Paltrow
Een nieuwsgierige en realistische Gwyneth Paltrow neemt samen met haar goop-team psychedelica, de werking van energie en andere uitdagende wellnessthema’s onder de loep.

In The Goop Lab neemt Gwyneth Paltrow, onder andere bekend als Pepper Potts in Marvel-films als Iron Man (2008), samen met haar Goop-team thema's onder de loep als seks, intimiteit en vrouwelijke emancipatie. Goop is het bedrijf van Paltrow dat begon als een email-nieuwsbrief waarin ze beauty- en reistips gaf. Inmiddels is Goop uitgebreid met podcasts, verkoop van spullen (zoals een kaars die naar de vagina van Paltrow ruikt…) en live-evenementen. Ondanks de laagste IMDb-score op Netflix (een 2.5) besloot Netflix de serie te verlengen met een tweede seizoen.

Bekijk hier de trailer van The Goop Lab:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Until Dawn' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws