'Lupin' deel 2 vanaf deze week op Netflix: alles wat we weten over de nieuwe afleveringen

'Lupin' deel 2 vanaf deze week op Netflix: alles wat we weten over de nieuwe afleveringen
9 juni 2021 om 14:08

Over een paar dagen is het eindelijk zover: het verhaal van Lupin (2020– ) gaat aanstaande vrijdag verder op Netflix in deel 2. Wat gebeurde er ook alweer in deel 1 van de Franse hitserie en wat staat ons precies te wachten in de vijf nieuwe afleveringen met Omar Sy? We zetten hier alles wat je moet weten over deel 2 op een rijtje.

Wat gebeurde er ook alweer in deel 1?

In het eerste deel van Lupin probeert Assane de onschuld van zijn vader te bewijzen. Zijn vader werd 25 jaar eerder onterecht veroordeeld voor het stelen van de halsketting van de Franse koningin Marie Antoinette (1755-1793). In de gevangenis pleegt zijn vader vervolgens zelfmoord en het laatste wat hij Assane nog nalaat, is het befaamde boek over Arsène Lupin.

De gestolen ketting was in het bezit van de rijke Franse familie Pellegrini en Assane heeft goede vermoedens dat deze familie zijn vader erin heeft geluisd. Door de emotionele waarde die het verhaal van Lupin voor Assane heeft, is het zijn doel geworden om de technieken van Lupin te gebruiken om wraak te nemen op de Pellegrinis en zijn vaders onschuld te bewijzen.

Wat staat ons te wachten in deel 2?

In de vijf nieuwe afleveringen ligt het leven van Assane Diop (Omar Sy) compleet overhoop. Zijn familie is uit elkaar gerukt door zijn obsessie om wraak te nemen op Hubert Pellegrini en hij moet daarom nu met een nieuw plan komen. Maar dat gaat niet zonder risico's en Assane moet zijn eigen leven riskeren…

Trailer

Wanneer verschijnt Lupin deel 2 op Netflix?

De vijf nieuwe afleveringen van de Franse hitserie Lupin verschijnen aanstaande vrijdag 11 juni op Netflix. Vanaf 09:00 uur 's ochtends is deel 2 te zien, precies op tijd om het weekend te genieten van Omar Sy als Assane Diop.

Afbeelding via Netflix / Emmanuel Guimier
Afbeelding via Netflix / Emmanuel Guimier

Nog meer delen?

Het verhaal stopt hierna nog niet. Netflix maakte onlangs namelijk bekend de Franse hitserie te verlengen met een derde deel. Het is echter nog niet bekend wanneer de opnames van het nieuwe deel starten en wanneer de afleveringen vervolgens op Netflix verschijnen.

Lupin (2020– )
7.5
Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
Beeld: Still 'Lupin' via Netflix / Emmanuel Guimier

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixLupin (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws