Nieuw in de bioscoop: horrorfilm 'The Conjuring: The Devil Made Me Do It'

Nieuw in de bioscoop: horrorfilm 'The Conjuring: The Devil Made Me Do It'
10 juni 2021 om 12:31

Patrick Wilson en Vera Farmiga zijn terug als Ed en Lorraine Warren in The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021), de nieuwste film in de The Conjuring-reeks. De nieuwe horrorfilm draait vanaf vandaag eindelijk in de bioscoop.

In The Devil Made Me Do It krijgen Ed en Lorraine dit keer te maken met een van de meest sensationele zaken uit hun dossiers. Het begint allemaal met een gevecht om de ziel van een jonge jongen, dan neemt hen verder dan alles wat ze ooit eerder hebben gezien. De twee moeten getuigen in een rechtszaak waarin de dader zich beroept op het 'feit' dat hij op het moment van de moord bezeten was door een kwade geest.

Bekijk hier de trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It:

De gloednieuwe horrorfilm is geregisseerd door Michael Chaves, die tevens de regie van The Curse of La Llorona (2019) op zich nam. The Devil Made Me Do It is niet de enige horrorfilm die vanaf vandaag in de bioscoop op het witte doek schittert, zo beleeft Spiral: From the Legacy of Saw (2021) tevens vandaag de première.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It draait vanaf vandaag in de bioscoop. voor een compleet overzicht van alle films die nu in de bioscoop te zien zijn, kun je hier terecht.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)
6.3
'The Conjuring: The Devil Made Me Do It' speelt zich af in 1981, nadat een man zijn huisbaas op gruwelijke wijze om het leven bracht.
Beeld: Still 'The Conjuring: The Devil Made Me Do It' via Filmdepot

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThe Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws