Vier nieuwe castleden voegen zich bij 'Stranger Things' seizoen 4

Vier nieuwe castleden voegen zich bij 'Stranger Things' seizoen 4
10 juni 2021 om 13:09

Netflix breidt de cast van het vierde seizoen van Stranger Things (2016– ) nog eens uit met vier nieuwe namen. De nieuwe personages hebben allemaal iets te maken met Hawkins High, de school waar de bekende personages ook op zitten.

De nieuwe namen zijn Amybeth McNulty, bekend van Anne with an E (2017–2019), Myles Truitt (Queen Sugar), Regina Ting Chen (Queen of the South (2016–2021)) en Grace Van Dien. De opnames vinden momenteel plaats in Atlanta.

McNulty kruipt in de huid van Vickie, volgens Netflix "een coole, snel pratende band-nerd die de aandacht trekt van een van onze geliefde helden." Truitt neemt de rol van Patrick op zich, een basketballer op Hawkins High met veel vrienden, talent en een goed leven; totdat schokkende gebeurtenissen zijn leven uit de hand laten lopen.

Ting Chen is gecast voor de rol van Ms. Kelly, een populaire begeleidingsadviseur die veel om haar leerlingen geeft, vooral om degenen die het het moeilijkst hebben. Van Dien kruipt tot slot in de huid van Chrissy, een cheerleader op Hawkins High en het populairste meisje van de school. Maar onder het ogenschijnlijk perfecte oppervlak ligt een donker geheim.

De nieuwe castleden voegen zich bij de bekende personages die terugkeren, waaronder natuurlijk Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton en Joe Keery.

Onlangs bracht Netflix een gloednieuwe teaser uit van seizoen 4, hoewel deze nog niet al te veel onthult over het plot. Voor nu zullen we dus moeten wachten op een eerste trailer. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt.

Stranger Things (2016– )
8.7

Stranger Things (2016– )

drama / fantasy • Matt Duffer en Ross Duffer
Met Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard
Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixStranger Things (2016– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws