Tom Ellis sloopt per ongeluk de set in nieuwe bloopervideo van 'Lucifer' seizoen 5

Tom Ellis sloopt per ongeluk de set in nieuwe bloopervideo van 'Lucifer' seizoen 5
10 juni 2021 om 13:47

Nu de meeste fans alle nieuwe afleveringen hebben kunnen kijken van Lucifer (2016– ), slingert Netflix een nieuwe video de wereld in met alle bloopers van het afgelopen seizoen.

Zoals we gewend zijn van bloopervideo's, kan de cast vaak hen lach niet inhouden. Dit keer lukt het de castleden ook niet om altijd hun tong binnen de mond te houden, en hoofdrolspeler Tom Ellis blijkt zijn eigen kracht niet helemaal te kennen als hij een deel van de set sloopt.

Bekijk hier de bloopervideo van Lucifer seizoen 5:

De nieuwe afleveringen van Lucifer seizoen 5 zijn vanaf eind mei te zien op Netflix. De bloopervideo werd woensdag onthuld tijdens Netflix Geeked Week, een soort comic-con van Netflix. Hier las de cast van Lucifer ook het script voor van de allereerste aflevering.

Lucifer is inmiddels ook verlengd met een zesde seizoen. Dit zal helaas het laatste seizoen zijn. De opnames hiervan zijn momenteel in volle gang. Het is helaas nog niet bekend wanneer het slotseizoen op Netflix verschijnt.

Lucifer (2016– )
8.1

Lucifer (2016– )

misdaad / drama • Tom Kapinos
Met Tom Ellis en Lauren German
Lucifer is verveeld en ongelukkig en doet daarom afstand van zijn positie als tegenstander van God en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker.
Beeld: Still 'Lucifer' via John P. Fleenor / Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLucifer (2016– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws