Dramaserie 'Zoey's Extraordinary Playlist' gecanceld na 2 seizoenen

Dramaserie 'Zoey's Extraordinary Playlist' gecanceld na 2 seizoenen
10 juni 2021 om 14:19

Zoey's Extraordinary Playlist (2020–2021) stopt. De Amerikaanse zender NBC besluit de muzikale dramaserie niet te verlengen met een derde seizoen. Wel wordt er gekeken of andere studio's wellicht verder willen met de serie.

Het slechte nieuws komt iets minder dan een maand nadat in de VS de seizoensfinale van seizoen 2 werd uitgezonden. Na dit laatste seizoen werd nog gekeken of zuster-studio Peacock de serie over wil nemen, maar deze besloot dit niet te doen.

Lionsgate Television belooft nu naarstig op zoek te gaan naar een nieuw thuis voor de serie. Het lukte ze al eerder om een nieuwe studio te vinden voor de muzikale dramaserie Nashville (2012–2018) nadat deze werd gecanceld door ABC.

In een wereld waar het nooit gemakkelijk is om een trouw en gepassioneerd publiek te vinden, geloven wij dat er een thuis moet zijn voor deze geweldige, bekroonde show met een gepassioneerde en toegewijde aanhang.

Woordvoerder van Lionsgate

Zoey's Extraordinary Playlist volgt Zoey Clarke (Jane Levy), een superslimme computercoder die haar weg zoekt in San Francisco. Na een ongewone gebeurtenis begint Zoey plotseling de diepste wensen, gedachten en verlangens van de mensen om haar heen - haar familie, collega's en volslagen vreemden - te horen via populaire liedjes. Seizoen 1 is nu in Nederland te zien op Videoland.

Zoey's Extraordinary Playlist (2020–2021)
8.1
Na een ongewone gebeurtenis begint Zoey Clarke, een slimme computercoder die zich in San Francisco een weg baant, ineens de diepste verlangens en gedachten van de mensen om haar heen te horen door middel van populaire liedjes.
Beeld: Still 'Zoey's Extraordinary Playlist' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series VideolandZoey's Extraordinary Playlist (2020–2021)

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws