Eerste trailer te zien van 'Gossip Girl'-reboot

Eerste trailer te zien van 'Gossip Girl'-reboot
10 juni 2021 om 15:20

"Heb je ons gemist?" klinkt het in de eerste trailer van Gossip Girl (2021), de reboot van de populaire serie Gossip Girl (2007–2012). Over een maand gaat de reboot in première op HBO Max.

Bijna tien jaar na het einde van Gossip Girl is de alwetende verteller (Kristen Bell) terug. Haar blog is vervangen door een Instagram-account, maar haar doel is hetzelfde: het blootleggen van de geheimen van bevoorrechte upper-class tieners in Manhattan.

Bekijk hier de trailer van de Gossip Girl-reboot:

De reboot van HBO Max is een vervolg op de populaire serie dat zich acht jaar na de laatste aflevering afspeelt. Kristen Bell keert hierin terug als verteller en ook de originele Gossip Girl-makers Josh Schwartz en Stephanie Savage zijn weer van de partij. De cast bestaat vooral uit nieuwkomers, waaronder Jordan Alexander, Eli Brown, Adam Chanler-Berat, Thomas Doherty, Jonathan Fernandez, Tavi Gevinson, Jason Gotay, Emily Alyn Lind, Zión Moreno en Whitney Peak.

Het eerste seizoen van de reboot bestaat uit tien afleveringen en verschijnt 8 juli op HBO Max. De streamingdienst is vooralsnog niet beschikbaar in Nederland, maar lanceert later in 2021 ook hier. Gelukkig komt HBO Max-content vaak op andere manieren in Nederland, zo zond SBS6 de Friends-reunion uit. Wellicht dat de Gossip Girl-reboot op zo'n zelfde manier te zien zal zijn.

Gossip Girl (2021)

Gossip Girl (2021)

drama / romantiek • Joshua Safran en Josh Schwartz
Met Kristen Bell en Jordan Alexander
Acht jaar nadat de oorspronkelijke website op zwart ging, maakt een nieuwe generatie tieners van de New Yorkse privéschool kennis met de sociale bewaking van Gossip Girl.
Beeld: Still 'Gossip Girl' (2021) via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's HBO MaxGossip Girl (2021)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws