Andrew Garfield schittert in de muzikale teaser van Netflix-film 'Tick, Tick... Boom'

Andrew Garfield schittert in de muzikale teaser van Netflix-film 'Tick, Tick... Boom'
10 juni 2021 om 16:03

De gloednieuwe muzikale Netflix-film Tick, Tick... Boom (2021), gebaseerd op de semi-autobiografische gelijknamige musical van Jonathan Larson, is vanaf komende herfst te zien. De streamingdienst lanceert vandaag alvast een eerste teaser.

In de biografische musical volgen we Jon (Andrew Garfield), een aspirant-theatercomponist die nog steeds tafels serveert in New York City, terwijl hij ervan droomt om de volgende grote musical te schrijven. Jon voelt de druk van zijn vriendin, Susan (Alexandra Shipp), die er genoeg van heeft om haar leven in de wacht te zetten voor de carrière-ambities van haar vriend. Nu zijn 30e verjaardag snel nadert, moet de beginnende idealist beslissen of zijn ambities de moeite waard zijn en of zijn theatrale dromen binnen handbereik zijn.

Bekijk hier de teaser van Tick, Tick… Boom:

De gloednieuwe Netflix-film is geregisseerd door niemand minder dan Lin-Manuel Miranda, de Oscargenomineerde componist en acteur uit onder andere Hamilton (2020) en In the Heights (2021). Tick, Tick… Boom is zijn regiedebuut van een speelfilm. Naast Garfield en Shipp zijn ook Vanessa Hudgens, Bradley Whitford en Joanna Adler te zien.

Tick, Tick… Boom is vanaf komende herfst te zien op Netflix. Ook brengt de streamingdienst de muzikale film uit in een select aantal bioscopen. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend.

Tick, Tick... Boom (2021)

Tick, Tick... Boom (2021)

biografie / muziek • Lin-Manuel Miranda
Met Andrew Garfield en Vanessa Hudgens
Jon, een aspirant-theatercomponist die in New York in de bediening werkt, hoopt dat zijn volgende geschreven stuk 'Superbia' de volgende grote Amerikaanse musical wordt en zijn grote doorbraak is.
Beeld: Still 'Tick, Tick... Boom' via Netflix / YouTube
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sTick, Tick... Boom (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws