Slotseizoen van 'Suits' vanaf volgende maand te zien op Netflix

Slotseizoen van 'Suits' vanaf volgende maand te zien op Netflix
11 juni 2021 om 08:56

Het negende en laatste seizoen van Suits (2011–2019) komt naar Netflix! En we hoeven er helemaal niet lang op te wachten, want de nieuwe afleveringen zullen al vanaf half juli te zien zijn.

Dat nieuws bracht de streamingdienst gisteravond op sociale media. De opnames van het laatste seizoen van de serie werden in 2019 al afgerond, maar tot nu toe was het niet duidelijk wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix zouden verschijnen.

Het negende seizoen zal uit 10 afleveringen bestaan en niemand minder dan Meghan Markle zal terugkeren in de rol van Rachel Zane. Naast Markle zien we natuurlijk ook Patrick J. Adams, Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty en veel andere bekende gezichten terug.

Suits draait om de briljante Mike Ross, die in het schoolsysteem niet tot zijn recht kwam en zonder diploma solliciteerde bij een beroemd advocatenbureau. In de seizoenen volgen we de perikelen op de werkvloer, de onderlinge strijd tussen advocaten, concurrentie van buitenaf en de successen van het ongebruikelijke sterke team.

Suits (2011–2019)
8.4
'Suits' volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) die zonder diploma bij een sollicitatiegesprek terechtkomt met Harvey Specter (Gabriel Macht), een van de beste advocaten in New York.

De eerste acht seizoenen van Suits zijn nu te zien op Netflix. Het negende seizoen verschijnt op 17 juli op het platform. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Suits' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixSuits (2011–2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws