Nieuw op Netflix: deel 2 van Franse hitserie 'Lupin' met Omar Sy

Nieuw op Netflix: deel 2 van Franse hitserie 'Lupin' met Omar Sy
11 juni 2021 om 07:38

Het verhaal van Assane Diop gaat vandaag eindelijk verder met nieuwe afleveringen van Lupin (2020– ). Op Netflix is nu deel 2 te zien van de populaire Franse serie met Omar Sy in de hoofdrol.

In de vijf nieuwe afleveringen ligt het leven van Assane Diop (Omar Sy) compleet overhoop. Zijn familie is uit elkaar gerukt door zijn obsessie om wraak te nemen op Hubert Pellegrini en hij moet daarom nu met een nieuw plan komen. Maar dat gaat niet zonder risico's en Assane moet zijn eigen leven riskeren…

Bekijk hier de trailer van Lupin deel 2:

Het verhaal stopt hierna nog niet. Netflix maakte onlangs namelijk bekend de Franse hitserie te verlengen met een derde deel. Het is echter nog niet bekend wanneer de opnames van het nieuwe deel starten en wanneer de afleveringen vervolgens op Netflix verschijnen.

Afbeelding via Netflix / Emmanuel Guimier
Afbeelding via Netflix / Emmanuel Guimier

Deel 2 van Lupin is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Lupin (2020– )
7.5
Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
Beeld: Still 'Lupin' via Netflix / Emmanuel Guimier

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLupin (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws