Chris Hemsworth neemt ons in de maling met achter de schermen foto van 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth neemt ons in de maling met achter de schermen foto van 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth deelt een selfie van hemzelf en acteur Chris Pratt achter de schermen bij Thor: Love and Thunder (2022). Al grappend schrijft hij erbij: "Fijne verjaardag Chris Evans". Lees en bekijk zijn bericht hieronder.

Marvel-acteurs Chriss Pratt en Chris Evans worden nog wel eens met elkaar verward en daarom besloot Hemsworth ons op de verjaardag van Evans in de maling te nemen met een foto van Pratt.

[Instagram-embed verwijderd]

Eerder maakte Hemsworth al bekend dat de opnames van de nieuwe Marvel-film zijn afgerond en zagen we ook wat onofficiele foto's van de set.

Avengers: Endgame (2019) eindigde met Thor die aan boord ging van het Guardians Galaxy schip waardoor Marvel-fans direct hoopten op een vervolg waarin Thor en de Guardians samen te zien zouden zijn. In Thor: Love and Thunder zal dat inderdaad gebeuren. Dit zal voor Hemsworth de achtste keer zijn dat hij in de huid van Thor kruipt. Al jarenlang traint hij als een gek en eet hij maar liefst acht keer per dag tijdens de opnames om het uiterlijk van de gespierde god Thor te behouden.

Thor: Love and Thunder gaat volgens de voorlopige planning op 6 mei 2022 in de Verenigde Staten in premiere en zal waarschijnlijk rond die datum ook in Nederland verschijnen.

Thor: Love and Thunder (2022)
Het vervolg op Thor: Ragnarok en de vierde film in de Thor-saga.
Beeld: Still 'Thor: Ragnarok' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopThor: Love and Thunder (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws