Opnames klaar van 'Thor: Love and Thunder': Chris Hemsworth deelt nieuwe setfoto

Opnames klaar van 'Thor: Love and Thunder': Chris Hemsworth deelt nieuwe setfoto
2 juni 2021 om 09:07

De opnames van de nieuwe Marvel-film Thor: Love and Thunder (2022) zitten erop, dat maken Thor-acteur Chris Hemsworth en regisseur Taika Waititi bekend op Instagram. Allebei plaatsen ze een foto van hen beiden op de set, met een extreem gespierde Hemsworth.

De acteur is natuurlijk in zijn beste vorm voor de rol van de krachtige god Thor. Hij is zich zelf ook bewust van zijn redelijke omvang en schrijft bij de foto: "Het is ook nationale niet-flex-dag dus ik dacht dat deze super relaxte foto wel toepasselijk was."

Op de foto is Taika Waititi te zien in zijn CGI-kostuum voor Korg, het hilarische wezen van steen dat ook te zien was in Thor: Ragnarok (2017) en Avengers: Endgame (2019). De regisseur acteert wel vaker, zo speelde hij ook de rol van Hitler in zijn eigen film Jojo Rabbit (2019), waar hij tevens de Oscar voor won voor beste script. De regisseur werd eerder deze week echter op het matje geroepen door Marvel wegens gewaagde foto's die uitlekte.

De opnames van Thor: Love and Thunder startten enkele maanden geleden in Australië, waar ze door een laag aantal coronabesmettingen volledig hun gang konden gaan. Naast Hemsworth als Thor komen ook namen voorbij als Tessa Thompson als Valkyrie, Natalie Portman als de Mighty Thor, Christian Bale als Gorr the God Butcher en Russell Crowe als Zeus.

Thor: Love and Thunder draait naar verwachting vanaf februari 2022 in de bioscoop.

Thor: Love and Thunder (2022)
Het vervolg op Thor: Ragnarok en de vierde film in de Thor-saga.
Beeld: Still 'Avengers: Endgame' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopThor: Love and Thunder (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws