Oorlogsfilm 'Company of Heroes' vanaf vandaag te zien op Netflix

Oorlogsfilm 'Company of Heroes' vanaf vandaag te zien op Netflix
15 juni 2021 om 07:59

Company of Heroes (2013), de verfilming van de gelijknamige videogame, is vanaf vandaag te zien op Netflix. In de oorlogsfilm doen Amerikaanse soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog een gruwelijke ontdekking…

Tijdens het laatste grote Duitse offensief van de Tweede Wereldoorlog raakt een compagnie Amerikaanse soldaten verdwaald achter vijandelijke linies tijdens de Slag om de Ardennen. Ze doen een gruwelijke ontdekking: Hitler heeft een superbom in ontwikkeling. De soldaten krijgen al snel te horen over een geheime geallieerde missie om een overgelopen Duitse wetenschapper terug te vinden die de leiding heeft over Hitlers wapenprogramma.

Bekijk hier de trailer van Company of Heroes:

De oorlogsfilm is gebaseerd op een gelijknamige videogame en is geregisseerd door Don Michael Paul, die redelijk thuis is in het genre met films als Jarhead: Law of Return (2019) en Sniper: Ghost Shooter (2016). De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Sizemore, Chad Michael Collins, Vinnie Jones en Dimitri Diatchenko.

Company of Heroes is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Company of Heroes (2013)
5.1
Een Amerikaanse compagnie komt tijdens het Ardennenoffensief achter de vijandelijke linies terecht en doet daar een vreselijke ontdekking:
Beeld: Still 'Company of Heroes' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws