Netflix deelt de trailer van Guillermo del Toro's 'Trollhunters: Rise of the Titans'

Netflix deelt de trailer van Guillermo del Toro's 'Trollhunters: Rise of the Titans'
15 juni 2021 om 15:21

Vanaf volgende maand brengt Oscarwinnaar Guillermo del Toro ons zijn nieuwste film: Trollhunters: Rise of the Titans (2021). Netflix deelt vandaag alvast de eerste officiële trailer van de magische animatiefilm.

De nieuwe film speelt zich af in dezelfde magische wereld als Trollhunters: Tales of Arcadia (2016–2018), 3Below: Tales of Arcadia (2018–2019) en Wizards: Tales of Arcadia (2020), tevens van Del Toro. De helden van het Trollhunters-team komen dit keer terecht in wellicht hun grootste avontuur ooit, waarin ze het opnemen tegen de Duistere Orde om controle te krijgen over de magie die hen verenigt.

Bekijk hier de trailer van Trollhunters: Rise of the Titans (de Nederlands-gesproken trailer is hier te zien):

De stemmen van de hoofdpersonages worden onder anderen ingesproken door Emile Hirsch, Lexi Medrano, Charlie Saxton, Kelsey Grammer, Alfred Molina, Steven Yeun, Nick Frost, Colin O'Donoghue en Diego Luna. De animatiefillm is geregisseerd door Johane Matte, Franisco Ruiz Velasco en Andrew L. Schmidt.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Trollhunters: Rise of the Titans is vanaf 21 juli te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Trollhunters: Rise of the Titans (2021)
6.9
Arcadia mag er dan wel uitzien als een gewone stad, maar het ligt in het centrum van magische en mystieke lijnen die het een middelpunt maken voor vele gevechten tussen bovennatuurlijke wezens, waaronder trollen, buitenaardse wezens en tovenaars.
Beeld: Still 'Trollhunters: Rise of the Titans' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sTrollhunters: Rise of the Titans (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws