Chris Pratt schittert in de nieuwe trailer van sciencefictionfilm 'The Tomorrow War' van Amazon Prime Video

Chris Pratt schittert in de nieuwe trailer van sciencefictionfilm 'The Tomorrow War' van Amazon Prime Video
15 juni 2021 om 15:59

Amazon Prime Video deelt vandaag een gloednieuwe trailer van The Tomorrow War (2021), de sciencefictionfilm met Chris Pratt in de hoofdrol die vanaf juli op de streamingdienst te zien is.

In de gloednieuwe sciencefictionfilm speelt Pratt de rol van de middelbare school docent Dan Forester. Hij moet 30 jaar in de toekomst reizen om te vechten in een oorlog waarin Dan verantwoordelijk is voor het lot van de mensheid. Doet hij dit niet, dan wordt zijn vrouw erheen gestuurd, iets wat hij probeert te voorkomen. In de nieuwe trailer krijgen we vooral een beter beeld van de monsters die de mensheid in de toekomst bedreigen: een soort mix van een T-rex en een buitenaards wezen…

Bekijk hier de nieuwe trailer van The Tomorrow War:

De film zou eigenlijk vorig jaar al uitkomen, maar werd uitgesteld wegens de pandemie. Uiteindelijk mochten streamingdiensten op The Tomorrow War bieden, Amazon Prime Video won de strijd met een bod van rond de 200 miljoen dollar.

Afbeelding via Amazon Prime Video
Afbeelding via Amazon Prime Video

The Tomorrow War is vanaf 2 juli te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

The Tomorrow War (2021)
6.6
In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren:
Beeld: Still 'The Tomorrow War' via Amazon Prime Video
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Amazon Prime VideoThe Tomorrow War (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws