Megan Boone vertrekt na acht seizoenen uit 'The Blacklist'

Megan Boone vertrekt na acht seizoenen uit 'The Blacklist'
16 juni 2021 om 11:47

Megan Boone, beter bekend als Elizabeth 'Liz' Keen in The Blacklist (2013– ), stapt uit de populaire serie met James Spader. Boone zal enkel nog te zien zijn in het achtste seizoen, waarna ze afscheid neemt van de cast.

De beslissing over het vertrek van Boone zou al enige tijd geleden gemaakt zijn, waardoor de schrijvers een waardig afscheid van het personage hebben kunnen creëren voor Keen in seizoen 8. Het besluit zou wederzijds zijn geweest, zowel vanuit NBC als Boone zelf.

Door het vertrek van Boone blijven James Spader, Diego Klattenhoff en Harry Lennix over als de enige originele castleden van de serie. Boone zal als laatste te zien zijn in de seizoensfinale van seizoen 8.

The Blacklist (2013– )
8.0
Raymond "Red" Reddington (James Spader) is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zichzelf aan op het hoofdkantoor van de FBI en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt en op zijn 'Blacklist' (Zwarte lijst) staan.

The Blacklist is voor Boone van groot belang geweest voor haar carrière. De serie werd onlangs verlengd met een negende seizoen. Dit seizoen zal volgens de Amerikaanse zender NBC ergens in 2021 of 2022 uitkomen. Wanneer de opnames hiervan starten, is nog niet bekend.

Seizoen 1 tot en met 7 van The Blacklist zijn nu te zien op Netflix. Seizoen 8 is te zien op Videoland. Boone is daarnaast nu ook te zien op Amazon Prime Video in de miniserie The Underground Railroad (2021).

Beeld: Still 'The Blacklist' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities Video on demand Netflix VideolandThe Blacklist (2013– )

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws