Netflix deelt de bizarre en bloederige trailer van Italiaanse horrorfilm 'A Classic Horror Story'

Netflix deelt de bizarre en bloederige trailer van Italiaanse horrorfilm 'A Classic Horror Story'
16 juni 2021 om 12:49

Filmliefhebbers met een zwakke maag kunnen maar beter niet onderstaande trailer bekijken, want het gaat er bloederig aan toe in de nieuwe beelden van A Classic Horror Story (2021), de Italiaanse horrorfilm van Netflix.

In de trailer is te zien hoe een groep jongeren op vakantie het horrorgenre belachelijk maken, maar na een bizar ongeluk klinken ze wel anders. Als ze zich plots in het midden van een enorm bos bevinden, moeten ze erachter zien te komen waar ze zijn en hoe ze hier weg komen. Dan stuiten ze op een aantal ijzingwekkende vondsten… Zijn ze eigenlijk wel in een bos?

Bekijk hier de trailer van A Classic Horror Story:

Netflix omschrijft de film zelf als een mix tussen Midsommar (2019) en The Texas Chainsaw Massacre (2003). A Classic Horror Story is geregisseerd door Roberto De Feo en Paolo Strippoli. De filmrechten van een Engelstalige remake zijn inmiddels ook al verkocht.

A Classic Horror Story is vanaf 14 juli te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

A Classic Horror Story (2021)
5.7
In 'A Classic Horror Story' strandt een groep reizigers in een bos in Zuid-Italië. Ze moeten er een wanhopig gevecht aangaan om aan een gruwelijk lot te ontkomen.
Beeld: Still 'A Classic Horror Story' via Netflix / YouTube
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sA Classic Horror Story (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws