Nederlandse stemmencast van 'The Boss Baby: Family Business' bekend

Nederlandse stemmencast van 'The Boss Baby: Family Business' bekend
17 juni 2021 om 11:25

Universal Pictures heeft zojuist de Nederlandse stemmencast van de nieuwe familiefilm The Boss Baby: Family Business (2021) bekendgemaakt. We zullen in de nieuwe film onder andere Guido Weijers en Buddy Vedder terughoren.

Weijers en Vedder spreken opnieuw de stemmen van de broers Ted en Tim Templeton in, en daarnaast maken voor deze film ook Elise Schaap, Anna Drijver, Hajo Bruins, Matheu Hinzen, Imaani Oosterhuis en Bibi deel uit van de stemmencast.

The Boss Baby: Family Business (2021)
5.9
Tim en zijn vrouw Carol, de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina.

The Boss Baby: Family Business, die in het Nederlands verschijnt als De Boss Baby: Familiezaken is het vervolg op de succesvolle familiefilm The Boss Baby (2017) van DreamWorks.

In de nieuwe film zijn de Templeton broers, Tim en zijn kleine broertje Ted, volwassen geworden en hun eigen weg gegaan. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe baby met een vooruitstrevende, positieve aanpak staat op het punt om de broers weer bij elkaar te brengen. Dat zorgt voor een hoop gedoe, komische situaties en misschien ook wel inspiratie voor een familiebedrijf…

Kijk de Nederlands gesproken trailer van de familiefilm hier:

De stem van Tims vrouw Carol wordt ingesproken door Anna Drijver, baby Tina door Elise Schaap en de mysterieuze Dr. Erwin Armstrong die we later in het verhaal ontmoeten heeft de stem van Hajo Bruins. In de originele, Engels gesproken versie van de film werden de stemmen onder andere ingesproken door Alec Baldwin, Jeff Goldblum, Ariana Greenblatt, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Eva Longoria, James Marsden en Amy Sedaris.

The Boss Baby: Family Business is geregisseerd door Tom McGrath en vanaf woensdag 15 september 2021 in Nederland de bioscoop te zien. De eerste Boss Baby-film kun je nu bekijken via Netflix, Pathé Thuis en Ziggo On Demand.

Beeld: Poster 'The Boss Baby: Family Business' via TMDb
Tekst: Universal Pictures

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThe Boss Baby: Family Business (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws