Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
19 juni 2021 om 14:08
19 juni 2021 om 15:27

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast de nieuwe docuserie Penguin Town (2021) is nu ook de gloednieuwe IJslandse serie Katla (2021– ) te zien. Daarnaast voegt Netflix deze week ook het vijfde seizoen van Workin' Moms (2017– ) toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan Ă©Ă©n of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.0

  Penguin Town (2021)

  Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • In een pittoresk Zuid-Afrikaans stadje komt een eclectische groep bedreigde pinguïns samen om partners te vinden, gezinnen te stichten en zich onder de plaatselijke bevolking te mengen.
 2. 7.7

  So Not Worth It (2021– )

  Nieuw! Seizoen 1, 12 afleveringen
  Kijk op Netflix • In een kleurrijk studentenhuis in Korea waar studenten van over de hele wereld leven, is alle plaats voor nieuwe vrienden, nieuwe liefdes en nieuwe ervaringen.
 3. 7.6
  Kijk op Netflix • Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.
 4. 7.5
  Kijk op Netflix • Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.
 5. 7.2

  Atiye (2019–2021)

  Seizoen 3, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • In Istanboel begint een kunstenares aan een persoonlijke reis waarin ze universele geheimen van een Anatolische archeologische site en de link naar haar verleden ontdekt.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer een nieuwe aflevering van onderstaande series.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws