Netflix deelt de trailer van 'Never Have I Ever' seizoen 2

Netflix deelt de trailer van 'Never Have I Ever' seizoen 2
18 juni 2021 om 09:56

Over minder dan een maand is eindelijk het tweede seizoen van de komische dramaserie Never Have I Ever (2020– ) te zien op Netflix. De streamingdienst deelt alvast de officiĂ«le trailer.

Devi moet nu echt kiezen tussen Ben en Paxton. Haar vriendinnen weten het wel: Paxton. Maar als de jonge scholiere ontdekt dat ze in plaats daarvan ook twee vriendjes kan hebben, lijkt dat haar het beste idee. Alles gaat redelijk goed, tot er een nieuw meisje in hun klas komt: een Indiaas meisje die volgens Devi veel knapper is dan zij.

Bekijk hier de trailer van Never Have I Ever seizoen 2:

Chrissy Teigen zou eigenlijk een gastrol hebben in het nieuwe seizoen van de serie, maar trok zich na ophef over vermeend online pestgedrag terug uit de rol. Hoofdrolspeelster Maitreyi Ramakrishnan sleept daarentegen juist een nieuwe rol binnen: zij speelt binnenkort namelijk de hoofdrol in een gloednieuwe romantische Netflix-komedie gebaseerd op de klassieke roman Pride and Prejudice van Jane Austen.

Seizoen 2 van Never Have I Ever bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 15 juli te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Never Have I Ever (2020– )
7.9
Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geĂŻnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.
Beeld: Still 'Never Have I Ever' via Netflix / Isabella B. Vosmikova
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sNever Have I Ever (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws