Zomerse Pixar-film 'Luca' nu te zien op Disney+

Zomerse Pixar-film 'Luca' nu te zien op Disney+
18 juni 2021 om 10:31

Op Disney+ beleef je vanaf vandaag samen met Luca en Alberto een onvergetelijke zomer. De gloednieuwe Pixar-film Luca (2021) is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

De zomerse animatiefilm speelt zich af in een prachtige badplaats aan de Italiaanse Rivièra en vertelt het verhaal over Luca (ingesproken door Jacob Tremblay) die een onvergetelijke zomer beleeft vol met gelato, pasta en eindeloze scooterritjes. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, Alberto (Jack Dylan Grazer), maar al hun plezier wordt bedreigd door een diep verborgen geheim: ze zijn beiden zeemonsters uit een andere wereld net onder het wateroppervlak.

Bekijk hier de trailer van Luca:

De Pixar-film zou oorspronkelijk in de bioscoop uit te komen, maar Disney besloot de bioscooprelease over te slaan en de film direct op Disney+ uit te brengen. In tegenstelling tot andere films die dit pad bewandelden, is voor Luca geen VIP-betaling nodig van abonnees.

Afbeelding via Disney+
Afbeelding via Disney+

Luca is nu (zonder bijbetaling) te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Luca (2021)
7.5
Midden in een badplaats aan de Italiaanse Riviera, volgen we in de originele animatiefilm een coming-of-age-verhaal over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft vol met gelato, pasta en eindeloze scootertochten.
Beeld: Still 'Luca' via Disney+

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsLuca (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws