Seizoen 4 van Spaanse serie 'Élite' nu te zien op Netflix

Seizoen 4 van Spaanse serie 'Élite' nu te zien op Netflix
18 juni 2021 om 09:20

Het verhaal van de studenten van Las Encinas gaat vandaag verder in het vierde seizoen van Élite (2018– ). Het nieuwe seizoen van de Spaanse hitserie is nu te zien op Netflix.

In seizoen 4 zitten een deel van de bekende leerlingen nog een jaar op privéschool Las Encinas. Omar neemt de plek van zijn zus Nadia over binnen de vriendengroep en Cayetana is meer een schoonmaker dan student. In het volgende seizoen zal Élite een nieuwe lichting studenten aan Las Encinas volgen. Eén hiervan is een Frans-Spaanse royal. Ook zorgt het nieuwe vlees in de kuip voor nieuwe relaties en andere spanningen. Gelukkig belooft de trailer daarnaast wederom veel stomend hete scènes.

Bekijk hier de trailer van Élite seizoen 4:

Netflix heeft de Spaanse serie inmiddels verlengd met een vijfde seizoen. Het is nog niet duidelijk of seizoen 5 tevens het laatste seizoen zal zijn. Ook zijn de aankomende dagen vier specials te zien van de serie in aanloop naar het nieuwe seizoen: vier korte films over de hoofdpersonages.

Élite seizoen 4 is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Élite (2018– )
7.5
Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.
Beeld: Still 'Élite' via Netflix / Niete

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsÉlite (2018– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws