Netflix cancelt dramaserie 'Grand Army' na 1 seizoen

Netflix cancelt dramaserie 'Grand Army' na 1 seizoen
18 juni 2021 om 08:53

Grand Army (2020) stopt. Netflix besluit de dramaserie over vijf studenten op de openbare middelbare school in Brooklyn te cancelen na slechts één seizoen, zo meldt Variety.

Ondanks de positieve reacties die de serie ontving, namelijk een score van 71% op Rotten Tomatoes en een 7.6 op IMDb, zijn de kijkcijfers waarschijnlijk niet genoeg gebleken voor Netflix. Fans van de serie uiten op Twitter hun ongenoegen over de beslissing van de streamingdienst.

Der serie ging afgelopen oktober in première en is losjes gebaseerd op het werk Slut: The Play van Katie Cappiello, die tevens de serie maakte. In Grand Army volgen we vijf studenten terwijl ze de wijde wereld betreden en moeten vechten om te overleven en om hun toekomst vast te stellen.

De hoofdrollen werden gespeeld door Odessa A'zion als Joey, Odley Jean als Dominique, Amir Bageria als Siddhartha, Maliq Johnson als Jayson, Amalia Yoo als Leila, Alphonso Romero Jones II als John, Brittany Adebumola als Tamika en Crystal Sha're Nelson als Tor.

Het komt vaker voor dat Netflix een serie al na 1 seizoen cancelt, zo besloot de streamingdienst de stekker te halen uit de gloednieuwe superheldenserie Jupiter's Legacy (2021) en uit de Sherlock Holmes-serie The Irregulars (2021). Allebei na slechts 1 seizoen.

Grand Army (2020)
7.6
Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst te grijpen.
Beeld: Still 'Grand Army' via Netflix / Ian Watson
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixGrand Army (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws