'Queen of the South'-ster Alice Braga speelt de hoofdrol in nieuwe Netflix-thriller 'Ivy'

'Queen of the South'-ster Alice Braga speelt de hoofdrol in nieuwe Netflix-thriller 'Ivy'
18 juni 2021 om 08:23

Netflix strikt Alice Braga, beter bekend als Teresa Mendoza in Queen of the South (2016–2021), voor de hoofdrol in de gloednieuwe film Ivy: een thriller over een moeder die moet herstellen na een vreselijk ongeluk.

Braga neemt de rol van de moeder op zich, die na het ongeluk verhuist naar een prototype van een slim huis. Terwijl ze zich begint te vestigen, ontdekt ze dat de baanbrekende AI-technologie van het huis snel echte menselijke emoties ontwikkelt.

Braga startte haar acteercarrière met rollen in Braziliaanse films, zoals Cidade de Deus (2002) en Only God Knows (2006), en brak daarna door met haar rol in I Am Legend (2007) met Will Smith. Onlangs was te zien in de Marvel-horrorfilm The New Mutants (2020) en komende zomer is ze te bewonderen in de DC-film The Suicide Squad (2021).

Daarnaast zal Braga nog te zien zijn in het vijfde en tevens laatste seizoen van Queen of the South. Deze is al uitgezonden in de VS, maar het is nog niet bekend wanneer het slotseizoen in Nederland op Netflix verschijnt. In een video bedankte de actrice alvast alle fans voor hun entousiasme over de misdaadserie.

Ivy wordt geregisseerd door Danis Goulet en het script wordt geschreven door Spenser Cohen en Anna Halberg. Het is nog niet bekend wanneer de opnames starten en wanneer de thriller vervolgens op Netflix is te zien.

Ivy
Na een vreselijk ongeluk verhuist een moeder naar een prototype van een slim huis. Terwijl ze zich begint te vestigen, ontdekt ze dat de baanbrekende AI-technologie van het huis snel echte menselijke emoties ontwikkelt.
Beeld: Still 'Queen of the South' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand NetflixIvy

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws